U narednih deset dana,ovim znacima stize poziv od osobe iz proslosti koja ih i dalje voli!

U narednih deset dana,ovim znacima stize poziv od osobe iz proslosti koja ih i dalje voli!

2023-08-21 0 By Admin

 Neke ljubavi se zavrse, ali ostaju da traju u nasim srcima. Jer, neke ljude ostavimo, ali ne i zaboravimo.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ste vi znak koji ce u narednih deset dana moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Postoji neko iz vase proslosti o kome vi mnogo mislite, i ko mnogo misli na vas. Vi mislite da ta osoba ne oseca nista prema vama, ali je stvar u tome sto ona misli isto kada ste vi u pitanju. No, sudbina za vas ima poseban plan. To je ono sto moramo da kazemo. Sada su pred vama dani tokom kojih ce doci do iznenadjenja.

Vas ce ta osoba pozvati jer je napokon shvatila da ste vi njena srodna dusa. Odluka o tome hocete li toj osobi dati priliku ili ne, na vama je. Ali, ljubav kao ljubav, postoji sa obe strane, samo sto ljubav nikad nije dovoljna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Izvesno je da ce u narednih deset dana ta osoba da vam se javi i da vam prizna da joj je iskreno stalo. Probala je na svaki moguci nacin da vas zaboravi, da krene dalje, ali samo ste vi njena srodna dusa. Ona ce konacno odluciti da vam to i kaze.

Morate imati na umu da je naredni period prosto caroban za vas i da imate priliku da nastavite tamo gde ste stali. Naravno, ako je to ono sto vase srce zeli. Vazno je da budete ono sto jeste i da znate da srce ima prava da odluci na koju ce stranu ici.

Sada nikako nije vreme za inat i ponos, vec za glas srca, za ljubav, za lepa desavanja i za pravu ljubav. Razmislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2