Blizanci i Lav:Cestitamo vam,septembar ce biti mesec iz vasih snova!

Blizanci i Lav:Cestitamo vam,septembar ce biti mesec iz vasih snova!

2023-08-31 0 By Admin

 Dragi nasi, ako ste rodjeni u znaku blizanca ili lava, imajte na umu da ce vam naredni period biti poseban. Septembar donosi samo lepe vesti.

 

 BLIZANCI

Da li ste spremni za septembar iz snova? Sledi vam period za promene. To je ono sto moramo da kazemo. Pred vama je period tokom kojeg cete doci do svog cilja i moci da kazete da je usledio period kada se vase zelje ostvaruju. Ukratko receno, septembar ce biti mesec kada cete moci da kazete da vam je sudbina konacno poslala vasu srodnu dusu. Da li cete joj dati sansu, da li ste spremni na tako veliki korak, to samo vi znate.

Ali, vazno je da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih cete upoznati svoju srodnu dusu i kada bi vas zivot mogao da dobije jedan novi i lepsi smisao. To je jako vazno da imate na umu. Treba da se opustite i pustite da vas vodi vase srce jer ono ume i zna da prepozna sta je ono sto je za vas zapravo najbolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Konacno su sada pred vama dani za emocije i moramo da kazemo da ce tokom septembra mnogi blizanci uci u ljubavnu vezu ali da ce biti i onih kojima sledi brak. Zajednicki zivot, i sve sto ide uz to.

Naravno, oni koji su u vezi ili braku mogu ocekivati i vesti o potomstvu. Ukoliko je to ono sto zelite, jer je sve ostalo sada samo na vama. Vazno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim.  Neka srce vodi glavnu rec.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2