Lav i Devica:Vreme je da saznate sta vam donosi drugi deo septembra!

Lav i Devica:Vreme je da saznate sta vam donosi drugi deo septembra!

2023-09-11 0 By Admin

 Horoskop za lava i devicu do kraja meseca septembra.

 

LAV

Drugi deo meseca ce vama doneti pravu ljubav. To je ono sto moramo da naglasimo. Nema nimalo sumnje da je sada pred vama period tokom kojeg cete pronaci svoju srodnu dusu. Retko ko na ovom svetu ume da voli tako jako kao vi. Vi ste snazni, iskreni, uporni, vi uvek terate po svome, ali ne gradite svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Zato cete do kraja ovog meseca moci da kazete da ste konacno upoznali nekoga ko je rodjen da vas usreci i ko je vasa srodna dusa, bas kao i vi njegova. Sada je pravo vreme da pustite da vas vodi vase srce jer nema nimalo sumnje da je to najbolja moguca odluka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto treba da naglasimo jeste da ce posebno biti iznenadjeni pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je samo na vama. Ali, imajte na umu da je vrlo moguce da ce doci i do prosidbe. I dok ce biti onih koji ce jedva docekati ovako veliku promenu i ostvarenje zelje, bice i onih koji na tako veliki korak bas i nisu spremni. U skladu sa tim, dajte sebi dovoljno vremena da se zelje ostvare, ali i da se ponasate u skladu sa situacijom. Ako to nije nesto sto zelite, znajte da je to u redu. Samo je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite i sve ce doci na svoje.

Ukratko receno, sada su pred vama dani kada ce uslediti najveci preokret u vasem zivotu iako vi na isti mozda bas i niste spremni. Mislite o tome, sve ce biti moguce u danima koji slede. I nemojte naravno pristajati na manje od onog sto zasluzujete.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2