U periodu od 13. do 23.septembra je bas sve moguce:Deset dana za mocna desavanja!

U periodu od 13. do 23.septembra je bas sve moguce:Deset dana za mocna desavanja!

2023-09-12 0 By Admin

 Narednih deset dana ce doneti ono sto mnogi ne ocekuju!

  VODOLIJA

Drage nase vodolije, u periodu koji sledi je sve moguce. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Cini se da cete konacno moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je stalo. Slede vam dani kada cete imati priliku da se ostvarite na polju emocija kao nikada do sada.

Ako vam je i dalje u srcu neko iz vase proslosti, te ako vam je jasno da vi bez te osobe ne mozete da uspete, da to nije to… Onda vam jedino ostaje da zaboravite na svoj ponos i na svoj ego. Da zaboravite na sve sto je bilo, i da toj osobi date sansu da vam na delu dokaze i pokaze da se promenila jer nema nimalo sumnje da jeste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da vas je povredila i jasno je da je kriva za vasu tugu, za bol, za to sto ne verujete vise nikome, ali ona se kaje. I time sto je povredila vas, mnogo vise je povredila sebe. Kao da je konacno spoznala koliko vi vredite, i sada jedino zeli da vas vrati u svoj zivot. Da li cete joj dati priliku to je samo na vama, ali ljubav postoji sa obe strane. I mnogi od vas ce jedva docekati da nastave tamo gde su stali. Ljubav itekako moze da pobedi svaku prepreku, a sve ostalo je zaista samo na vama.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2