Lav i Bik:Vasa sudbina za narednih sedam dana i trenuci koji ce vas oduseviti!

Lav i Bik:Vasa sudbina za narednih sedam dana i trenuci koji ce vas oduseviti!

2023-09-15 0 By Admin

 Pred vama je horoskop za lava i bika. Cini se da je konacno doslo vreme i za vasu srecu.

 

 LAV

Sudbina je nesto sto niko od nas ne moze da planira. Ali, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su pred vama dani za pravu ljubav. U narednih sedam dana vam sledi pomirenje sa nekim iz vase proslosti. Sve ostalo je sada samo na vama ali treba da znate da postoji neko ko iskreno zeli da sa vama nastavi tamo gde je stao.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je mnogo toga na vama. Ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. No, svakako da cete biti odusevljeni kada saznate da osoba iz vase proslosti i dalje pati za vama. Da joj je i dalje stalo. Mozda je dugo pokusavala da vas zaboravi ali joj je konacno jasno da ste samo vi njena srodna dusa. Ako odlucite da joj date priliku, itekako je moguce da cete vi nastaviti tamo gde ste stali. I naravno, pti tome, biti srecniji nego iakda do sada.

Lavovi koji ne pate zbog proslosti ce u danima koji su pred nama upoznati nekog posebnog. Vasa sudbina je da se uvek kroz zivot borite za ono do cega vam je stalo. Ali, sada to nece biti neophodno. Jer,osoba koja ulazi u vas zivot hoce biti ona prava, ona koja tacno zna sta je za vas najbolje i koja ce umeti da vas osvoji. Samo je vazno da se prepustite silnoj ljubavi i sreci koja vas sada ocekuje. Sudbina vam je da budete voljeni. Nemojte bezati od ljubavi.

 

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2