U drugom delu septembra:Ovan ce dobiti ono sto zeli, Strelcu sledi uspeh…

U drugom delu septembra:Ovan ce dobiti ono sto zeli, Strelcu sledi uspeh…

2023-09-15 0 By Admin

VAGA

Nekada je jako vazno da ostanete to sto jeste. Da se borite za ono do cega vam je stalo, ali sada pre svega da ne pristajete na necije uslove. Ako  vas neko voli, neka vas voli takve kakvi jeste, a ne da zahteva promene. Nema tu ljubavi.

 

SKORPIJA

Sve vise vam je jasno da je jedan rak lud za vama. On vam to iz dana u dan dokazuje. Nema sumnje da bi ste mogli kraj njega da ostvarite svoje snove i da dobijete srecu o kojoj mastate. Ono sto moramo reci jeste da nista nije nemoguce za onog ko ume da se bori.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

U drugom delu ovog meseca cete morati da donesete neke velike odluke. Naravno da vam nece biti lako ali imajte na umu da od njih zavisi koliko cete srece imati. Jedan rak vas iskreno voli i zbog vas je spreman na sve. Mislite o tome.

 

 JARAC

Moramo biti iskreni prema vama i reci da nema sumnje da postoji neko ko ume da vam na delu dokaze svoju ljubav.Vi  gresite sto ne znate da koristite tu sansu za srecu koja vam je sada  pruzena. Nista nije nemoguce  i to morate da imate na umu.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti jako lep period. Dani koji su pred nama mogu biti vise nego lepi kada ste vi u pitanju. Samo nemojte odustajati od svojih zelja i nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete ziveti. Vi najbolje znate sta je najbolje za vas.

 

RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi znak kojeg ce sreca pratiti na svakom koraku u danima koji su pred nama. Prolili ste more suza ali sada konacno dolaze dani kada za vas nista nece biti nemoguce. Svakako da treba da slusate svoje srce ovih dana.

Stranice: 1 2