Vreme je za jesenje ljubavi i jednom zodijaku ce se desiti najveca ljubav ikada!

Vreme je za jesenje ljubavi i jednom zodijaku ce se desiti najveca ljubav ikada!

2023-09-15 0 By Admin

Vreme je za jesenje ljubavi i jednom zodijaku ce se desiti najveca ljubav ikada!

OVAN

Vreme pocetka jeseni samo sto nije nastupilo, a sa njime i pocetak jesenje ljubavi. Saberite svoje utiske i obrazlozite sebi svoje prilike.Da li ce i vama da se desi nesto slicno?Sve je do vas, pa cete moci da se nosite sa nekim drugim okolnostima koje vam se ukazu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec ste i sami puni ocekivanja da vam se nesto lepo desi Ocekujete i previse, a da pri tome ne cinite bas nista po pitanju toga.Zato se usmerite ka onom sto vam je zelja i sto vam je cilj.Nije dovoljno sto zelite, do njega necete doci ako ne date sve od sebe.

 

BLIZANCI

Vreme je da se zna sta biste zeleli u danima pred sobom.Od vas bliznji ocekuju i previse, a vi biste mogli naci prioritete.Pokazite da znate da savladate sve prepreke, ali se nemojte zrtvovati i raditi i za sebe, i za druge.Pokazite da slede svakom svoje obaveze.

 

RAK

Necete vi u sukob sa svojim srcem, ali se morate malo i usmeriti realnim cinjenicama.One su daleko od solidnih,ali nista ne mozete promeniti.Jesenji dani stizu uskoro i uvek donose i nove jesenje ljubavi.Vreme je da okrenete list jer uvek stoji sansa da se svakome moze desiti.Zasto ne i vama?

 

LAV

Ponasate se autorativno prema jednoj osobi, a njoj to jako smeta.Jednostavno ceni da je ne volite dovoljno,pa ste takvog i ponasanja.Kad govorite, gledajte da vase reci deluju toplo, a ne kao naredjenje po komandi.I vi pustite srcu na volju i pokazite da ste zaljubljeni.

 

DEVICA

Vreme je da se zabrinete  i znate sta vam je ciniti, umesto sto mislite o drugima.Budite i vi sebi na prvom mestu. Vec ste primetili da i vas partner cini isto, pa se pitajte gde ste vi u njegovom zivotu. Mnogo toga mozete promeniti, pa dolaskom jeseni, resite svoje probleme.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2