Bik i Strelac:Vasa sudbina do kraja septembra!

Bik i Strelac:Vasa sudbina do kraja septembra!

2023-09-16 0 By Admin

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce bik i strelac doziveti velika iznenadjenja u danima pred nama.

 

 BIK

Do kraja septembra ce doci do promena koje niste ocekivali. To je ono sto moramo da kazemo. Znak ste koji je prolio more suza ali znajte da postoji karma i da su sada pred vama dani kada cete biti nagradjeni za sve lepe stvari koje ste do sada uradili. Vazno je da imate na umu da ce period do kraja meseca biti sjajan za vas i da je ovo zapravo pravo vreme za ljubav, emocije i romansu.

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i dozvolite sebi da vas vodi vase srce. Ali, vrlo je vazno da kazemo da mnoge od vas ceka poziv od osobe iz proslosti sto ce jako da vss iznenadi. Vi sada ne mozete ni da zamislite da ta osoba misli na vas, kamoli da gaji jake emocije. No, do kraja septembra vam se pruza sansa da sa tom osobom nastavite tamo gde ste stali i sve ostalo je na vama. Bilo kako bilo, ljubav moze da pobedi i svakako da sledi nova sansa za emocije kada ste vi u pitanju.

Bikovi koji su sada u vezi mogu da ocekuju da im voljena osoba na poseban nacin dokaze i pokaze svoju ljubav. Dakle, nemojte ocekivati cudo, ali mozete se nadati cak i prosidbi. Sve ostalo je samo na vama jer su sada pred vama dani kada ljubav moze da se desi. Sledi period kada ce mnogo toga da se promeni u vasu korist. Sreca bi mogla da vas pogleda i da vas prati na svakom koraku. Ostalo je samo na vama, jer ste vi znak koji donosi konacnu odluku o svemu. Bice ovo sjajan period i ljubav o kakvoj ste do sada samo mastali. Bilo kako bilo, ceka vas jako zanimljiv period i nema nimalo sumnje da ce ovo biti dani kada sledi prilika da se neke zelje ostvare.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2