Vodolija i Devica:Saznajte sta donose zadnji dani meseca septembra!

Vodolija i Devica:Saznajte sta donose zadnji dani meseca septembra!

2023-09-19 0 By Admin

Vazno je da kazemo da ce ova dva znaka doziveti znacajne promene do kraja meseca.

 

   DEVICA

Vrlo je moguce da ce zadnji dani ovog meseca biti prilika da vi pocnete ispocetka sa nekim iz svoje proslosti. Sve ostalo je samo na vama. Vazno je da prestanete da ocekujete da se desi cudo. Ta osoba nije iskrena, i cak i ako vam se ucini da jeste, da se promenila…Sve je to samo vas osecaj. Nemojte ocekivati cudo vec prosto dajte sebi za pravo da krenete dalje. Da prosto sa tom osobom zavrsite za sva vremena kako bi ste bili spremni za neke nove ljude. I za neke nove ljubavi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se kolo srece okrene i da je vrlo vazno da spoznate da je doslo vreme da okrenete ledja proslosti. Istina je da ce to biti bolno i da su velike sanse da vam srce bude slomljeno, ali zadnji dani meseca mogu da donesu novi pocetak.

Kada se neko razocara u ljubav onda mu je potrebno mnogo vremena da iz svega toga izadje. No, ljubav kao ljubav je emocija za koju se vredi boriti uvek i u svakom slucaju. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova. Nemojte mariti za tudja misljenja. Zivot je previse kratak da bi ste marili sta ko kaze. Idite ka svom cilju, sad i odmah. Zadnji dani meseca itekako mogu biti carobni za vas. Zasluzili ste to.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2