Vaga i Skorpija:Sedam narednih dana bice prilika da se vama desi ljubav!

Vaga i Skorpija:Sedam narednih dana bice prilika da se vama desi ljubav!

2023-09-22 0 By Admin

 Najvaznije od svega je da slusate glas svog srca. To je poruka koju ovog dana imamo za vas.

 

 

 VAGA

Moramo da kazemo da sledi sedam dana za pravu ljubav. Slede dani za emocije i cini se da ce sve doci na svoje. Ono sto je bitno da kazemo jeste da je vazno da se fokusirate na ono do cega vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste sada slobodni najvaznije od svega je da pustite da vas vodi vase srce. Cini se da vi ni sami niste svesni toga koliko vama lepih stvari tek moze da usledi. Jedna osoba je spremna da vam bude podrska u svemu i zato morate imati na umu da je itekako pametno da joj date priliku da vam to dokaze i pokaze.

Ako ste u vezi, imajte na umu da narednih sedam dana mogu da donesu velike i lepe promene i da zaista sve moze da usledi ono o cemu ste mastali. Mozda nece doci do prosidbe ali je jasno da vam sledi ostvarenje jedne velike zelje. Dakle, zajednicki zivot u najavi, a sve ostalo zaista samo dolazi na svoje. Bitno je da ostanete ono sto jeste i da ni u kom slucaju ne dozvolite da vam bilo ko kroji zivot. I nemojte mariti za tudja misljenja, jer je vas zivot samo vasa stvar i tek cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.

Ljubomora bi mogla da vam bude veliki problem, ali je najvaznije od svega da ostanete ono sto jeste, i da voljenoj osobi svoju ljubav dokazujete i pokazujete na svakom koraku. Ona je neko ko je ranije bio jako povredjen, ali imajte na umu da je sada spremna da vam pruzi ljubav na delu. Da vam uzvrati dobro za dobro i da vas voli vise nego sto vas je iko ikada ranije voleo. Sledi vam sedam dana za ljubav i srecu!

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2