Vodolija i Ribe:U narednih deset dana jednom iznenadna sreca,a drugom neocekivana tuga!

Vodolija i Ribe:U narednih deset dana jednom iznenadna sreca,a drugom neocekivana tuga!

2023-09-26 0 By Admin

U narednih deset dana nose za jednog iznenadna sreca, a za drugog neocekivana tuga!

VODOLIJA

Deset dana za promene. Skoro da ste izgubili svoj pravac iduci za brojnim obavezama, samo da ne mislite.Vase misli su, zna se, posvecene samo jednoj jedinoj osobi. Ona vam je ukrala srce i skoro da ga je odnela sa sobom. Imali ste nesto lepo, nesto sto je obecavalo da cete se radovati skupa.Mozda vas je obuzela neocekivana tuga kad ste shvatili da se ruse vase nade. I tu ste posustali.

I verujte da bi i bilo sve tako i jos i lepse, da se nisu desile neke lose okolnosti.Ono sto je podstaklo vaseg partnera  jesu price dokonih ljudi.Tako je lako poverovalo u sve sto cuje, umesto da proveri, i tako ste se posvadjali. Njemu je bilo krivo sto se ne drzite nekih njegovih uslova, a vama je smetalo sto slusa druge.

U svakom slucaju vasa je neocekivana tuga bila nepodnosljiva sto veruje drugima, vise no vama sa kojim je u vezi. Sa kojim je planirala nesto dublje i nesto trajnije u narednom periodu. Tako ste se samo udaljili jedno od drugog, a da niste  ni nasli pravi razlog vase svadje. Ucinili ste na volju ljubomornih na vasu vezu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U narednih deset dana lezi vasa nova sansa da povratite izgubljeno poverenje . Da steknete novo samopouzdanje i sa njim da ucinite korak koji vodi razjasnjenju vase situacije. Moracete je uciniti definitivnom.Ili cete pogaziti ponos i resiti pitanje da li ste jos u vezi, ili doneti odluku da vise necete nikada ni biti.

Vasa hrabrost se  mnozi sa vasom voljom i na putu ste da osvojite sve poene.I tako iduci na sve ili nista, niste ni svesni da vas ceka iznenadna sreca.Tako ce vasa neocekivana tuga zauvek nestati, jer pomirenje sledi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2