Oktobarske radosti i tuge:Evo sta ceka svakog zodijaka u prvim danima oktobra!

Oktobarske radosti i tuge:Evo sta ceka svakog zodijaka u prvim danima oktobra!

2023-09-27 0 By Admin

Evo sta ceka svakog zodijaka  u prvim danima oktobra  jer slede oktobarske radosti i tuge!

OVAN

U prvim danima oktobra moracete da se mirite sa onim oko sebe .Okolnosti u kojima cete se naci, nece biti ni lake, ni lepe. Ipak cete morati da se potrudite da se saberete i kazete sebi da to nije prvi put. Svojim razumnim nastupom cete lakse sve da premostite.

 

BIK

U prvim danima oktobra cete morati razmisliti o protoku vremena. Mnogo ste dana protracili ne misleci o nekim vaznim stvarima .Oktobarske radosti i tuge slede skoro svima, pa ce i vama.Odredite neki korak, ucinite nesto za sebe. Vreme je za jednu i veliku i vaznu odluku.

 

BLIZANCI

U prvim danima oktobra bicete jako ponosni na sebe. Tek cete da vidite zasto! Zasluzili ste da vasa bliza okolina bude ponosna na vas. Mnogo ste se trudili i sada je vreme da vidite svojih planova delo.Rezultati ce biti vise nego odlicni i zato vas cekaju oktobarske radosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ceka vas tiha tuga i seta u srcu koja vas uvek podseca na neke davne oktobarske tuge. Posto ste pravi sanjar, verujte da ce vas nostalgija prosto obuzeti.Neki tuzni dani  iz proslog vremena ozivece vasa bolna secanja.Sve je to normalno i sve je za ljude, ali se ne dajte tuzi.Gledajte napred u buducnost!

 

LAV

Prvi dani oktobra ce vas setiti na one od prosle godine. Za sada ne znate sta vas ceka, a oni su vam bili prelepi. I umesto da mislite unapred, zasto i dalje poredite i mislite unazad? Oktobarske tuge  vas mogu vratiti korak nazad, a vi gledajte da idete korak napred.U nove dane!

 

DEVICA

U prvim danima oktobra ce vam se desiti da vas ponese talas emocija.Bice to nesto novo i za sada nepoznato vasem srcu.U susret vam ide osoba sa kojom ce vam se desiti prava fatalna ljubav.Radujte se sto oktobar nosi oktobarske radosti, umesto hladnih kisa.Sreca ce biti na vasoj strani.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2