Bik i Strelac:Vazno je da znate da vas ceka oktobar iz vasih snova!

Bik i Strelac:Vazno je da znate da vas ceka oktobar iz vasih snova!

2023-10-01 0 By Admin

Dragi nasi, ako ste rodjeni u znaku bika ili strelca imajte na umu da ce vama oktobar biti jako lep. To je vrlo vazno da naglasimo.

 

  BIK

Mesec koji je poceo vama donosi ostvarenje velike zelje. Vi ste znak koji  je mnogo patio ali ono sto moramo da kazemo jeste da je konacno sve to iza vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oktobar ce biti mesec kada ce sreca biti na vasoj strani i kada cete doci do svog cilja. Vazno je da ne dizete ruke od onog sto naumite vec da se ponasate u skladu sa svojim zeljama i potrebama. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu, i sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

Vazno je da znate da postoji neko ko je spreman da ceka da vi budete spremni na tako veliki korak kao sto je pomirenje sa nekim ko vam je vec jednom slomio srce.

Ono sto je bitno da dodamo jeste da ce posebno biti iznenadjeni bikovi koji su sada slobodni jer su velike sanse da ce im se ostvariti zelja…Da ce doci do svog cilja i da ce doziveti ljubav na prvi pogled. Vi bas i niste najromanticnija osoba na svetu ali je izvesno da ce tek da usledi prava ljubav i sreca o kakvoj ste do sada samo mastali. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je vrlo vazno da kazemo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2