Ovan i Skorpija:Carevi medju kraljevima zodijaka,svi im zavide na lepoti i snazi!

Ovan i Skorpija:Carevi medju kraljevima zodijaka,svi im zavide na lepoti i snazi!

2023-10-03 0 By Admin

Danas vam pricamo o ovnu i skorpiji i o tome zasto su ova dva znaka tako posebna!

 

 OVAN

Vi ste pravi cerevi. Vi ste znak koji ima stav i koji ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Neko ste ciji zivot nikada nije bio lak, ali ste  neko ko je uvek bio i ostao jak i snazan i borio se za ono do cega mu je stalo.

Vi ste osoba koja ima zelju da pomogne svima ali je najlepse od svega to sto ste dobar covek koji se vodi time da je zivot samo jedan i koji veruje u karmu.

Trudite se da usrecite one koje volite i to je ono sto je zapravo najlepse od svega.

Vi ste osoba koja ima stav, osoba koja ima petlju da kaze sta je ono sto misli, zeli i oseca, i da se ponasa u skladu sa situacijom, ma koliko da ona bila teska.

Vi ste znak koji ne samo da ima tu neku cudnu lepotu vec imate i karakter i umete i znate da se borite za ono sto pozelite. Mnogi vam zavide jer dok svi ocajavaju sto im je tesko. Vi ste osoba koja se vecito bori  da iz svega izadje kao pobednik. Carevi ste, jer imate petlju da uvek kazete ono sto mislite i jer niste osoba koja ce dici ruke od onog sto naumi…No, necete nikada  graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. To je svakako najlepse od svega. Ta divna dusa u vama koja vas uvek vodi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ljudi oko vas ne mogu biti ravnodusni na vasu pojavu jer ste vi jedna od onih osoba koju ili vole, ili ne vole. Ravnodusnih nema. Kako god, jer ste vi pravi carevi na koje bi mnogi mogli da se ugledaju!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2