Ovi zodijaci sada pate jer im se ne javlja bivsa ljubav,ali stize ta poruka!

Ovi zodijaci sada pate jer im se ne javlja bivsa ljubav,ali stize ta poruka!

2023-10-04 0 By Admin

Svako od nas se pre ili kasnije nadje u situaciji kada ceka neciju poruku. Kada se nada tome da ce saznati da ga osoba koja je vlasnik njegovog srca voli…

 

   JARAC

Vi ste jedan od znakova koji sada pate. Kako i ne bi bili kada vam je ludo stalo do jedne  osobe,a nikako da shvatite sta je ono sto ona prema vama oseca? Jednog dana mislite da vas voli najvise na svetu, drugog da ste joj potpuno nevazni i sve ide u krug.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ta osoba misli na vas. Mozda cak vise nego vi na nju. I izvesno je da cete u danima koji su pred nama shvatito o cemu je rec, jer ce ona da ucini prvi korak. Ona vas voli, iako vama sada nije ni na kraj pameti sve to. Samo, stvar je u tome da ona o svojim emocijama cuti iz prostog razloga sto se brine da joj ne slomite srce. Imajte na umu da je vazno da slusate glas svog srca. I kada konacno dodje ta poruka i kada vam ta osoba konacno kaze sve sto misli, oseca, onda se i ponasajte u skladu sa svojim osecanjima. I recite joj bas onako kako jeste, jer ona jedino zeli da cuje da je vi volite isto onoliko koliko ona vas. 

Sada pate svi oko vas, svi koji vas vole, jer vide da niste srecni. Ta osoba ce uciniti prvi korak, a kada se to desi – zaboravite na to da postoji  ponos i borite se za srecu. Jer, ona je na korak od vas, i sada samo od vas zavisi kakva ce biti vasa buducnost. I da li ce biti zajednicka sa tom osobom o kojoj pricamo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2