Ljubavni horoskop   za narednih 15. dana:  Od najbolnijih trenutaka do najlepse ljubavi!

Ljubavni horoskop za narednih 15. dana: Od najbolnijih trenutaka do najlepse ljubavi!

2023-10-08 0 By Admin

 Ljubav  je sila koju uvek prizeljkujemo,ali svima se desi samo onda kada je pravo vreme…

 

 Ako si  rodjen u znaku OVNA:

Znaj da je jako vazno da u narednim danima budes jako strpljiv.  Dakle, jos uvek nije doslo  pravo vreme da se desi susret sa tvojom srodnom dusom. Nemoj da mislis da nije sudjeno da budes srecan. Jeste. Samo, stvar je u tome sto se jos uvek nisu poklopile kockice tvoga zivota…

 

Ako si  rodjen u znaku BIKA:

U narednih 15. dana sve moze da  se promeni, a moze  sve i da krene po zlu.  Dakle, svakako da ce ovo biti period tokom kojeg ce   neke stvari da kulminiraju. Mi ne mozemo da ti damo drugi savet osim   da dobro razmislis sta je ono sto zelis. Neke se stvari dese u pravo vreme,sa pogresnim ljudima.

 

Ako si  rodjen u znaku  BLIZANCA:

Ti si osoba koja ima strpljenja. Neovisno od toga koliko    godina imas,ti si osoba koja je snazna i borbena. Umes da uzivas u svakom trenutku. Osoba do koje ti je stalo ne oseca isto prema tebi i ti to dobro znas,ali ne gubis nadu. Dovoljno je jako volis da imas zivaca  i snage da  sacekas da shvati da vredis.

 

Ako si  rodjen u znaku RAKA:

Ako ce neko imati snage   da  se bori za ono sto zeli, onda si to ti. Dakle,  naredni period ce bti beskrajno lep kada je u pitanju ljubav. Mozemo da kazemo da ces   konacno moci da kazes da je sve doslo na svoje. Kada volis cinis sve,ali ono sto je najlepse od svega jeste da ti ponos nije na prvom mestu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si  rodjen u znaku  LAVA:

Ponos ti je na zadnjem mestu. Jasno ti je da si izgubio osobu koja je bila svega vredna i moramo da kazemo da je vise nego jasno da ces u narednim danima da se boris. Da vratis  onog koga volis jer si u medjuvremenu shvatio da si sam krivac za to sto ti u zivotu ne ide onako kako bi zeleo.

 

Ako si  rodjen u znaku  DEVICE:

Nece biti velikih promena u tvom zivotu. Dakle, narednih 15. dana  ce  proci bez ljubavnih  zavrzlama,ali se moze reci da ce ti to prijati. Prosto, zelis da razmislis o svemu… Zelis da shvatis sta je ono sto zelis. Sta je ono sto ti zapravo treba.

 

 Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2