Blizanci i Rak:U dusi ste dobrice,ali vi ne date na sebe!

Blizanci i Rak:U dusi ste dobrice,ali vi ne date na sebe!

2023-10-10 0 By Admin

Ako ste rodjeni u znaku blizanca ili raka, vreme je da saznate nesto sto mozda niste znali o sebi!

BLIZANCI

Vi ste dobrice. Vi ste osoba koja nikada nikome ne bi naudila niti nanela bol. U zivotu se uvek vodite time da ne radite drugima ono sto ne bi ste zeleli da se desi licno vama. Svaka vam cast na tome, vi ste osoba koja ima stav, i koja tacno zna sta je ono sto zeli, i koja je borac!

Moramo da kazemo da su srecnici oni koji vas imaju u svojoj blizini jer ste andjeo cuvar onih koje volite. Vi ste osoba koja je iskrena, odana, verna, osoba koja nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Moramo da kazemo da je jasno da ste pravi borci i da ste neko ko nikada ne odustaje od onog sto naumi. Divno je znati da postoje ljudi kao sto ste vi.

Vi ste dobrice u dusi koje svima daju drugu sansu i to je ono sto je vama na prvom mestu. Naravno da imate trenutke kada okrenete ledja nekome ali je najvaznije od svega to sto imate divno srce i dusu kakva se moze samo pozeleti. Ljubav vam je jako vazna ali ste neko ko je borben i snazan i istrajan u onome sto naumi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je vazno da ne dizete ruke od onog sto pozelite i da ostanete ono sto jeste jer ste hrabri, snazni, istrajni, spremni na mnogo toga! No, sve sto radite, radite na posten nacin, i to je za svaku pohvalu. Vi ste onaj znak koji zna da da drugu sansu ali znate dobro  kada je vreme da odete, da okrenete ledja… Znak ste koji je pre svega dobar covek! Ali, vi ne date nikome da vam odredjuje kako cete ziveti. Itekako znate da se borite za svoje zelje.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2