U naredna tri dana stizu neocekivane novosti:Jedan znak ce doci do svog cilja!

U naredna tri dana stizu neocekivane novosti:Jedan znak ce doci do svog cilja!

2023-10-11 0 By Admin

U naredna tri dana stizu neocekivane novosti!

OVAN

Nece vas neke neocekivane novosti, bar za sada. Zato cete raditi ono sto morate. Bar sto se tice poslovnog plana, tu ste jasni u izvesne situacije.Idete uobicajenim tempom, samo da ne kasnite. Sve ce ce vam to dati dobrar utisak u napretku  kakav zelite.

 

BIK

Budite mnogo odlucniji nego sto jeste, jer vam ovih dana prethode neke situacije. Mozda se nadjete u poziciji koja vam nece biti jasna. Pa cak i da se ne desi takvo nesto, sve ce da zavisi od vas i vasih  trenutnih odluka.Morate se usmeriti napred i znati sta vam je ciniti.

 

BLIZANCI

Zaista ste zadovoljni a narednih dana cete biti posebno zadovoljni. Necete moci da sakrijete od drugih svoj ponos zbog uspeha.Radili ste i odricali se, i ovioh dana cete se ponositi rezultatimasvoga rada. Vreme je da se radujete i konacno budete zadovoljni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ne znate kako sve postizete, ali  uglavnom ste preumorni. Rado biste malo predaha i da se odmorite  nakon svega.I ne slutite da vam slede neke neocekivane novosti. Ono sto budete culi, na vas ce delovati kao odmor i melem za dusu. Povratice vam snagu kao da vam nije nista.

 

LAV

Stalno cete gledati na sat mereci vreme za poziv. Gledate na telefon nije li vam stigla poruka od tajne obozavateljke. Mozda  neke neocekivane novosti jos sacekaju, ali ce time za vas biti vise radosti. To cekanje ce vam izmeriti jacinu osecanja prema onoj kojoj se nadate.

 

DEVICA

Stalno cekate osobu koja vas gleda u zadnje vreme. Ponasate se tako kao da ugovarate sastanak na slepo.Mozda vam ne krene onako kako zelite. Ne cekajte priliku, jer cekanjem cete je propustiti.Pridjite joj i recite da vam se svidja. Tako cete sebi stvoriti priliku da znate na cemu ste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2