Blizanci i Strelac:Zodijaci koji nemaju masku-kazu sta misle, i ne plase se nicega!

Blizanci i Strelac:Zodijaci koji nemaju masku-kazu sta misle, i ne plase se nicega!

2023-10-12 0 By Admin

Ako poznajete nekoga rodjenog u ova dva znaka, onda znate i koliko su oni posebni i jedinstveni.

 

BLIZANCI

Vi nemate masku. Vi ste osoba koja ima stav, dusu, karakter. Znate da je zivot samo jedan i nema bas nimalo sumnje da umete da uzivate u njemu na pravi nacin. Osoba ste koja odlicno zna sta hoce, ali isto tako zna i kako da to dobije. Moramo da kazemo da su pravi srecnici oni kojima vi poklonite svoje srce i svoju dusu. Znate da volite kao retko ko na ovom svetu. Ono sto je najlepse kada ste vi u pitanju je vase srce.

Vi ste oduvek vazili za osobu koja ce pokusati svima oko sebe da se nadje, da pomogne, da ucini. Dobro znate da je karma nesto sto postoji, i u skladu sa tim se i ponasate. Vase zivotno pravilo je da ne radite drugima ono sto ne bi zeleli da se desi licno vama.

Znate da je ljudski i prastati i gresiti ali moramo reci da ste osoba na koju uvek mogu da se oslone oni do kojih vam je zapravo stalo. Imati vas u svojoj blizini znaci imati andjela cuvara i osobu na koju mogu da se oslone vama dragi i bitni ljudi. No, vi ste poznati po tome sto imate stav i petlju i sto se ne libite da kazete ono sto mislite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Istina je uvek vas izbor, pa cak i onda kada se cini da ce ona napraviti problem, ili nekome slomiti srce. Vi zapravo uvek birate da kazete onako kako jeste, i nikada se ne plasite posledica svojih postupaka. Kada nek nema masku, kao vi, vec nastupa iskreno, cistog srca, onda taj neko zasluzuje postovanje. Vi uvek odlazite od onih koji ne znaju da vas cene i postuju i svaka vam cast na tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2