Pocinje vladavina mocne skorpije,a Mars je u njenom znaku do 24.novembra:Krece ludilo!

Pocinje vladavina mocne skorpije,a Mars je u njenom znaku do 24.novembra:Krece ludilo!

2023-10-17 0 By Admin

 Izvesno je da ce naredni period biti vrlo zanimljiv. No, naravno, ne i lak bas svima…

 

  SKORPIJA

Vasa vladavina pocinje vrlo uskoro. Samim tim, vi cete imati velike zelje u danima koji su pred nama. Moramo da kazemo da ste neko ko ima stav i ko tacno zna sta zeli. Bitno je da znate da vam sledi period kada cete imati srecu da se neke vase zelje ostvare. Bitno je da o svemu dobro razmislite jer postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za vas. Neko zeli jos jednu sansu, a sve ostalo je samo na vama, jer vi znate da li je to ono sto zapravo zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je da naglasimo da je sada pred vama sjajan period i da cete u danima koji slede biti uspesni kako na polju karijere, tako i na polju emocija. Sto se novca tice, cini se da cete ga sada imati vise nego ikada ranije, ali zato treba da budete pazljivi. Jer, kada neko mnogo ima, ako ne nauci da cuva, kajace se kada dobar period stane. Imajte to na umu. Vazno je da naglasimo da ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi morati da razmisle o svemu! Jer, mozda je vasa voljena osoba toliko sigurna u svoju ljubav, da zeli sa vama da provede ostatak svog zivota. Sve ostalo je samo na vama, pa je dobro da unapred razmislite da li ste spremni za tako veliki korak kao sto je zajednicki zivot.

Naravno da ce biti skorpija koje ce jedva docekati ovako veliku promenu! Mnogi od vas ce  biti presrecni kada shvate koliko su zapravo voljeni. Ali, bice i onih koji ce patiti, jer ce shvatiti da je doslo vreme da krenu dalje! Da osoba kraj koje ste prosto nije ono sto od zivota zelite… I to je u redu, samo nemojte davati nikome laznu nadu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2