Strelac i Jarac,dva najvoljenija znaka:Imaju dusu andjela i posebni su u svemu!

Strelac i Jarac,dva najvoljenija znaka:Imaju dusu andjela i posebni su u svemu!

2023-10-17 0 By Admin

Ovo su dva najvoljenija znaka jer su najlepsi i posebni u svemu!

STRELAC

Neko ste ko ima dusu andjela. Sa jos jednim znakom zodijaka vi ste najvoljeniji znak! Od vas se ocekivalo i vise i manje, ali ste  uvek posebni u svemu. Vi ste jako vazna i dominantna osoba, ona koja zna i sta hoce, i koliko moze. Svesni ste nije sve da samo idete napred i da budete posveceni samo sebi. Tacno znate svoje granice, pa sa svojim granicama i postavljate sebi svoje ciljeve. Niste lukavi,nitiljubomorni na druge.

Osim sto ste dominantni, vi ste jako vredni, znate sta hocete i uvek tezite cilju. Niste od onih slabica, koji zastaju na prvoj prepreci. Znate  da uvek sledite svoje ciljeve, i nikada ne odustajete. Cak ni onda kada nema svrhe, ni kada je mogucnost od neuspeha ocigledna.Sposobni i vredni, uvek cinite dobro i sebi i drugima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I kako uvek tezite da budete najbolji, tako se i trudite.Uvek ste mudri i spremni za nove korake i nove poduhvate. Kao kolega na poslovnom planu ste uvek spremni za pomoc, rad i red. Nikada ne podbacujete u planovima,u idejama, pa ste tu neprevazidjeni i nezamenjivi. Zato ste najvoljeniji, najcenjeniji  i najbolji. Vi tacno na neki nacin podsecate na andjela.

I bas kako vas mnogi vole i postuju kao kolegu, tako vas vole kao coveka.Imate veliko srce i uvek ste spremni da ucinite sve za one bliznje. Mada ste voljena osoba, nekada vam to i nije dovoljno da se osecate srecno. Nekada zelite onu koja vec ima nekoga i nadjete se u dilemi.Od vas se cekada porusite zablude, da prevazidjete sva pravila i da se borite za nju.

Opasan ste suparnik, i kad vam se neko svidja, ucinicete sve da ga i osvojite.Vasa osecanja moraju da se vide kao iskrena i cista, i nikako drugacije. Namere su vam uvek jasne, postene i konkretne. I bas zato sto ste fer igrac, vi ste najvoljeniji zodijak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2