Vodolija i Ribe-kad svi misle da su na dnu,onu ustanu,pobede i osvoje svet!

Vodolija i Ribe-kad svi misle da su na dnu,onu ustanu,pobede i osvoje svet!

2023-10-18 0 By Admin

Danas vam pricamo o vodoliji i ribi. Ovo su dva znaka zodijaka kojima je ljubav na prvom mestu. No, ne samo ljubav, oni su uvek fokusirani i na karijeru. Prosto, znaju da idu na sve ili nista.

 

 VODOLIJA

Vi ste znak koji se uvek bori za pobede. Znak koji dobro zna da zivot nije lak ali koji bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. Moramo da kazemo da ste vi osoba koja tacno zna da zivot nije lak ali koja ume i zna da se izbori za ono do cega joj je stalo. Znak ste koji je pre svega jako posten. To znaci da nema nimalo sumnje da ste iskreni i da necete graditi bas nikada svoju srecu na osnovu tudjih suza.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imate petlju  da uvek kazete ono sto mislite, sto osecate, i jako ste ponosni na sebe zbog toga. Dok vecina ima problem sa tim da kaze istinu, ona je vasa moc, jer ste sposobni, hrabri, borbeni, jer ste neko ko tacno zna sta hoce i ko ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo.

Vazno je da imate na umu da ste vi jaci nego sto mislite. Kada vam je najteze, kada mislite da nista nema svrhu, vi ste znak koji ce naci snage da iz svega izadje kao pobednik.

Osoba ste koja zeli da bude uspesna kako na polju karijere, tako i na polju ljubavi. Ponosni ste zapravo na sebe i na ono do cega vam je stalo. Dusa vam je velika, i vi ste neko ko ume i zna da prasta, da tolerise, da da drugu sansu… No, itekako znate kada je vreme da odete, kada je vreme da okrenete ledja, ali i kada neko zasluzuje da mu svoju ljubav dokazujete iz dana u dan.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2