Skorpija je kraljica,rodjena je da bude najbolja-nema joj ravne!

Skorpija je kraljica,rodjena je da bude najbolja-nema joj ravne!

2023-10-21 0 By Admin

Svi znaci zodijaka su posebni po necemu. No, skorpija je znak koji ima stav, dusu, karakter… Znak koji cesto ide na sve ili nista…

 

Skorpija je neko ko zna da zivot nije lak.Ali, ona nikada i ne ocekuje da bude. Jaka je i snazna, iskrena, spremna da se bori za ono sto zeli bas uvek i u svakom slucaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je ovo znak koji ce uvek naci nacina da izdrzi i da se izbori za ono do cega joj je stalo. Naravno, ovo nije miljenica sudbine, pa se vrlo cesto ubraja u one znakove koji pate. Njena velicina je u tome sto je jaca nego sto misli i moramo da kazemo da je izvesno da nema nimalo sumnje da je osoba koja je istrajna u svemu sto naumi. Nemojte zaboraviti da je ovo neko ko zna da kaze sta zeli i ko ume i zna da istraje u onome sto naumi. Dakle, skorpija je znak koji retko kada dize ruke od onoga sto naumi i svaka joj cast na tome.

Mnogi bi voleli da su kao ovaj znak zodijaka. Jer, ona je snazna, iskrena, istrajna, ovo je znak koji ume i zna da izdrzi u svemu sto zeli. No, moramo da kazemo da je neko ko ce naci nacina da u svemu bude oslonac onima do kojih mu je zapravo stalo.

Imajte na umu da je skorpija neko ko je iskren. Ona za razliku od vecine znakova ima petlju da kaze sta je ono sto zeli i da istraje u svojim namerama i planovima.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2