Dani do 10.novembra su dani fatalnih ljubavi:Fatalna ljubav samo sto se nije desila ovim zodijacima!

Dani do 10.novembra su dani fatalnih ljubavi:Fatalna ljubav samo sto se nije desila ovim zodijacima!

2023-10-23 0 By Admin

Dani do 10 novembra su dani fatalnih ljubavi i fatalna ljubav ce se desiti ovim zodijacima!

OVAN

Svesni ste vremena ispred sebe i postignutog iza sebe. Do 10.novembra je sve moguce. Rado biste da menjate neke stvari, pa iskoristite ove dane. Period pred vama su dani fatalnih ljubavi i nikad se ne zna kome ce se ona desiti. Vreme je da ne bezite od cinjenica koje su nepobitne!Nikad se ne zna sta nam se sprema, radost ili tuga.

 

BIK

Zasto razmisljate o nekim situacijama koje vam se svidjaju i koje zelite za sebe?I zasto istovremeno mislite da su one za vas neostvarive da vam se dese? Ne budite pesimista, vec pocnite misliti optimisticno. Ako se potrudite i idete poztitivno, samo vam se to i moze desiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ljubav vas vuce ka onoj sa kojom se osecate slobodno i srecno. Bas kao da je ona jedino bice na celome svetu. Ocigledno je vasa emocija iskrena i cista. Ono sto vam preostaje jeste da se zapitate sta oseca druga strana?Priblizno isto, ili nesto ni blizu tome?

 

RAK

I ne slutite da ce vam se desiti fatalna ljubav,a  da i ne verujete u tako nesto. Niste neko ko ima srece u zaljubljivanju.I kad se o ljubavi radi, vase ljubavi su uvek sa tuznim krajem. Uskoro ce vam se desiti velika i fatalna ljubav, ona sto se desava retko i retkima.

 

LAV

Iskoristite dane pred sobom da saberete svoja osecanja i planove. Vreme je da znate sta vam je ciniti dalje i tacno procemnite svoje mogucnosti. Vase srce zudi za jednom neodoljivom osobom koja vas je osvojila zauvek. Vreme je da vam da odgovor da li i ona vas zeli za sebe zauvek? Do 10.novembra slede zanimljiva  desavanja.

 

DEVICA

Vuku vas emocije i levo i desno i osecate se nesigurno. Vec ste uvideli da vam neko laska, a ne smete da mu odgovorite na laskanje. Plasite se da vam ne nudi avanturu, a vi niste avanturista. Moracete licno proceniti cija su osecanja cista medju onima koji vam se udvaraju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2