Rakova ljubav je najlepsi poklon koji Bog moze da vam da-kada zavoli nikada ne prestane!

Rakova ljubav je najlepsi poklon koji Bog moze da vam da-kada zavoli nikada ne prestane!

2023-10-26 0 By Admin

 Dragi nasi, danas vam pricamo o znaku za kojeg svi kazu da je nezan, odan, iskren… O Raku, znaku koji pre svega ima veliko srce!

 

Rakova ljubav je divna. Ovo je znak cije je srce veliko kao nebo. Ne postoji znak koji ume da voli toliko jako, iskreno, odano i predano kao sto to ume rak. Ovo je neko ko ce vam dati svoju dusu, neko ko ce umeti i znati da vas voli na nacin na koji vas niko nikada ranije nije voleo. Jer, pre svega, rakova dusa je velika kao nebo. Ne ume niko na ovom svetu da prasta, da voli, da razume kao sto to ume rak. On je znak koji dobro zna da je ljudski i prastati i gresiti.

Ako ce vam neko dati drugu sansu, onda je to upravo ovaj znak. Misli da svaka osoba na svetu zasluzuje po jos jednu sansu i nema nimalo sumnje da upravo zato zna da prasta. No, naravno, ocekuje da i njemu bude oprosteno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mora se priznati da je ovo znak koji ima stav i koji bas nikada i ni u kom slucaju ne dize ruke od ljubavi. Mozete mu mnogo puta slomiti srce, ali on ostaje ona nezna dusa koja ce uvek i u svakom slucaju naci opravdanje za svakog.

Bitno je da kazemo da je ovo znak koji je zagovornik istine, ali je vrlo vazno da naglasimo da je isto tako neko ko ce dobro znati kada je vreme da nekome okrene ledja i ode. To je ono sto je cinjenica.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2