Rak i Ovan:Evo zasto ce vam novembar biti predivan!

Rak i Ovan:Evo zasto ce vam novembar biti predivan!

2023-10-31 0 By Admin

Dragi nasi, ako ste rodjeni u znaku ovna, ili raka, treba da znate da ce vam mesec novembar biti zaista lep.

 

 

  OVAN

Predivan mesec vas ceka. Bice ovo mesec tokom kojeg ce doci do toga da saznate da jedna osoba iz vase proslosti zeli da se vrati u vas zivot. Da je to neko ko je konacno saznao koliko vi vredite. Neko ko vas je mozda povredio ali kome je konacno jasno da je vase srce veliko i da ga niko nikada nije voleo na nacin na koji ste vi.

Da li cete toj osobi oprostiti i dati jos jednu sansu, to je samo na vama, ali naravno da ne treba da dajete laznu nadu nikome. Uradite onako kako vam nalaze vase srce i imajte na umu da samo u tom slucaju necete pogresiti.

 

Ako to, pak, nije vas slucaj, a slobodni ste, znajte da ce vam mesec novembar biti predivan zato sto ce vam doneti susret koji ce promeniti mnogo toga. Moguce je zapravo cak i to da cete se zaljubiti na prvi pogled, iako vi sada ne verujete u takvu vrstu emocija.

Kada su u pitanju ovnovi koji su sada u vezi, treba da imate na umu da je doslo vreme da razmislite o svojoj buducnosti.  Moze cak da dodje i do prosidbe, a sve ostalo je samo na vama. Da li ste spremni za tako veliki korak, to je pitanje na koje samo vi znate odgovor…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2