Skorpija otkriva tajnu, Rakovima sjajne vesti, a ovaj zodijak ce otkriti da je ludo voljen…

Skorpija otkriva tajnu, Rakovima sjajne vesti, a ovaj zodijak ce otkriti da je ludo voljen…

2023-11-08 0 By Admin

Vreme je za preokret sudbine, pa ce neki tuzni zodijaci otkriti nesto prelepo…

OVAN

I u vasem zivotu ce sudbina da ucini preokret. Saznacete dugo skrivenu tajnu. Ako ste bili tuzni sve do sada, sada vam slede dani srece. Konacno cete se radovati sto ce vam se okrenuti kolo srece. Odavno ste isli samo za obavezama, a sada je vreme da se okrenete svom emotivnom polju.

 

BIK

Vasa osecanja ce morati da se malo prorede i da tacno procenite sta za koga osecate. Nemojte da se vase srce  trudi na osobe koje nisu zasluzile. Dosta je ugadjanja  nekim drugim osobama. Vreme je da ugodite samo sebi i  svome srcu.

 

BLIZANCI

Oduvek ste isli kako ste morali i trpeli sve sto vam sudbina zada. Nije vam zadavala ni lepo, ni lako. Konacno je doslo vreme za preokret sudbine. Ucinite nesto za sebe, jer ce vam se ukazati lepa sansa. Samo se nadjite na pravom mestu i u pravo vreme.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Odavno cekate nesto da se desi, ili tek da cujete, vezano za vasa ocekivanja. Nikako da vam se posreci, niti da vam stigne ono cemu se nadate. Tuzni u dusi, predajete se mogucem ispunjenju. I ne slutite da sledi preokret sudbine. Stizu vam sjajne vesti da bolje biti ne mogu.

 

LAV

Pred vama je period koji necete moci da menjate. Mozda tek da se pomirite sa nekim cinjenicama. Od vas neko ocekuje da mu se povinujete, ali vi ste lav i sebi to necete dozvoliti. Zato cete imati sansu da ostvarite svoj cilj, makar gazili kroz trnje i blato. Vreme je da neku tajnu saznate i promenite neke stvari u svom zivotu.

 

DEVICA

Imate neku neodredjenu poziciju koja vam ne prija za sada. Menjajte je ako mozete, ali nemojte da stetite drugima. Budite obzirni i pokazite da se znate  srediti, a da niko ne bude povredjen. Jednu osobu svakako morate zastititi jer je previse osetljiva.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2