Ovnovima zivotna prilika,Bikovima vazne odluke,ovim znacima savrseni dani…

Ovnovima zivotna prilika,Bikovima vazne odluke,ovim znacima savrseni dani…

2023-11-11 0 By Admin

Dani sto slede donece nove korake koji ce imati uticaj na  raspolozenja ovih zodijaka!

OVAN

Dani koji slede ce biti zanimljivi. Ne morate vi da uticete na neke okolnosti da se menjaju. Ucinice to uticaj dolazeceg mladog meseca. Vreme je da vam otvori sve puteve na emotivnim poljima. Ako je vase emotivno polje bilo prazno, sada ce ga popuniti vasa osecanja. I ljubav jedne osobe. Pred vama zivotna prilika.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ako ikada pre, sada cete imati novu priliku. Na pomolu su vasi koraci da donesete vaznu odluku. Vas zivot se menja za trista stepeni i cinite to sto pre. Sto pre okrenete jedan novi list, pre cete poceti da zivite svoje zelje. Odavno na vas drugi vrse uticaj  kako cete dalje i sta cete ciniti.

 

BLIZANCI

Za sada vam sve ide po planu.Ipak necete biti tako  finansijski dobri, pa cete traziti pomoc prijatelja. Jasno da znate da se na njega mozete uvek osloniti. Izaci ce vam u susret znajuci da ste sve racionalno potrosili. Kad trosite, za razliku od mnogih, vi ulazete u buducnost.

 

RAK

Necete biti bas ponosni onim sto je iza vas. Na neke osobe vas uticaj nije ostavio traga. Mozda ste bili suvise popoustljivi pa ce vam sada biti teze. Vi ste mekog srca i dobre duse. I da hocete, ne znate da budete strogi prema onima koje volite.

 

LAV

Jedna osoba zeli da vas iznenadi, a da i ne pomisljate. Zato vam slede prelepi dani. Uticaj na vas vrsi nesvesno, a vama je tako lepo i pristajete na sve. Naravno kada ste ludo zaljubljeni i volite jednu jedinu. I samo u njoj vidite svetlo na kraju tunela.

 

DEVICA

Ovo ce biti vasi dani za vase poslednje sanse da osvojite nekoga. Taj neko vam se uselio u srce. Nadjite nacin da vrsite uticaj na njegovo srce da i on vas zavoli. Ovo su povoljni dani da bi bili savrseni dani. Samo budite mudri da prepoznate priliku i nadjete pravi trenutak da delujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2