Skorpija i Devica:Ne igrajte se sa njihovim emocijama-kajanje ce biti bolno!

Skorpija i Devica:Ne igrajte se sa njihovim emocijama-kajanje ce biti bolno!

2023-11-12 0 By Admin

Danas vam otkrivamo koliko su skorpija i devica zapravo posebni znaci zodijaka. Znaci koji tacno znaju sta hoce.

 

 SKORPIJA

Ne igrajte se sa emocijama ovog znaka. Ma, ni ne pomisljajte na to. Moramo da kazemo da su skorpije osobe koje imaju stav i koje zapravo nikada ne dizu ruke od onog sto naume. Vazno je da kazemo da je skorpija neko ko ima petlju da kaze sta je ono sto hoce i ko se nicega ne plasi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ona nije miljenica sudbine. Zapravo je istina da osoba rodjena u ovom znaku jako cesto pati i da cesto ima probleme ali ona nikada ne odustaje od onog sto naumi. Cak i kada joj je najteze i kada najvise pati skorpija ce naci nacina da bude pobednik i da iz svega izadje jos jaca. Bitno je da kazemo da su osobe rodjene u ovom znaku iskrene i da tacno znaju sta je ono sto hoce. Divno je znati da postoje ljudi kao skorpije jer su borci koji idu kroz zivot tako sto slusaju glas svog srca. Ali, naravno da imaju i situacije kada odluce da okrenu ledja i da odu.

Nemojte se igrati sa ovim znakom. Ni u kom slucaju. Nemojte misliti da skorpiju mozete da lazete i da joj pricate bajke zato sto je ovo neko ko je jako pametan i istrajan. Skorpija ume da istraje u onome sto hoce bas uvek i kada nesto pozeli ona ce i biti znak koji ce naci nacina da dobije ono sto je zelela. Vazno je da kazemo da je ovo znak koji ne voli da se svadja. Ali, kada joj jednom pukne film, kada je previse povredite… Jedino sto mozete je da se kajete jer ce vam vratiti pet puta gore.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2