Lav i Devica:Pokazace vam ko je glavni u svemu jer ono sto pozele-to i dobiju!

Lav i Devica:Pokazace vam ko je glavni u svemu jer ono sto pozele-to i dobiju!

2023-11-13 0 By Admin

 Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su lav i devica posebni i da su svesni toga.

 

LAV

Glavni u svemu jer za sve sto zamisli, on nadje nacina i da ostvari! Vazno je da kazemo da je lav neko ko dobro zna koliko vredi. Neko ko je spreman da istraje u onome sto hoce.

Ovo je znak koji nikada ne dize ruke od onog sto naumi i to je najveca moguca istina. Moramo da kazemo da je ovo znak koji dobro zna da zivot nije lak ali ko ume da nadje nacina da se izbori za ono do cega mu je stalo. Lav je neko ko je iskren i ko je spreman da se bori za ono sto hoce. Imati lava kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam biti oslonac i podrska i ko ce vas voleti iznad svega. Vrlo je vazno da imate na umu da je ovo neko ko ce naci nacina da vam se nadje i da vas razume uvek. Ono sto treba da kazemo jeste da on bas nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Ali, lav je neko ko zna da je poseban, ali i ko veruje u karmu. Zato ovaj znak nikada nece svoju srecu graditi na tudjim suzama. Iskren je i odan i volece vas vise nego sto mozete da zamislite. No, samo ukoliko tu ljubav zasluzite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Lav dobro zna da je zivot samo jedan i naci ce nacina da istraje u onome sto naumi bas uvek. Nemojte nikada pokusavati da se igrate sa emocijama jednog lava. On ume da bude glavni u svemu i dovoljno je da nesto pozeli i vec je na putu da to i dobije!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2