Strelac:Sa njim je jednostavno-ili vam pokloni raj, ili vam pokaze kako izgleda pakao!

Strelac:Sa njim je jednostavno-ili vam pokloni raj, ili vam pokaze kako izgleda pakao!

2023-11-14 0 By Admin

Danas vam pricamo o strelcu. O zodijaku sa kojim je u isto vreme predivno i pretesko.

 

Strelac je neko ko dobro zna da zivot nije lak. Ali ono sto je najlepse kada je ovaj znak u pitanju je to njegovo divno srce. Skoro da nema znaka na svetu koji moze sa njim da se uporedi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je zodijak ciju ljubav nikada nije lako zasluziti. To je najveca moguca istina. Nije neko ko ce zaljubiti lako ali ni neko ko ce bilo kome lako verovati. Moramo da kazemo da je ovo neko ko ce naci nacina da se izbori za ono sto hoce uvek i u svakom slucaju. Ali, vazno je da kazemo da je ovo neko ko je iskren, posten, neko ko je sam po sebi cist primer da postoje ljudi koji su odani i verni. I koji su jako ponosni na sebe zato sto su to ono sto jesu.

Oni koji zasluze njegovu ljubav su pravi srecnici. Imace tu cast da ih neko voli svim srcem. Imace nekoga na koga mogu da se oslone i nekoga ko ce im biti podrska uvek i u svakom slucaju.

Sa osobom rodjenom u ovom znaku zivot moze biti divan, pravi raj. Jer, kada voli, strelac za tu osobu cini sve sto moze i bas nikada ne okrece ledja. Ovo je neko na koga mozete da se oslonite i ko ce vam biti cist primer ljubavi, strpljenja, postovanja. Neko ko ce pravi ljudima prosto da pokaze sta je to prava ljubav, a priznacete da je to velika stvar.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2