Strelac i Ovan:Dace drugima onoliko koliko dobiju-ni manje ni vise!

Strelac i Ovan:Dace drugima onoliko koliko dobiju-ni manje ni vise!

2023-11-15 0 By Admin

Vazno je znati da su ovan i strelac zodijaci koji tacno znaju sta je ono sto hoce. I zodijaci koji pri tome nikada ne odustaju!

 

 OVAN

Dace vam svoju ljubav ako od vas dobiju ljubav. Dace vam svoje srce, ako vi njima date svoje. Jer ovo je znak koji ce dati dusu i biti spreman da se bori za ono do cega mu je stalo. Imajte na umu uvek da je ovo znak koji je spreman da se bori za ono sto naumi. Ali sve sto radi on radi na castan i posten nacin i u to nema nimalo sumnje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moze se reci da je ovo neko ko je svestan toga koliko vredi. Dace vam onoliko koliko vi date njemu. Jer, ovan je neko ko sebe itekako ume i zna da stavi na prvo mesto. Vazno je da naglasimo da je ovo znak koji je spreman da se bori za ono do cega mu je stalo.

Nece nikome slomiti srce ali nece ni dopustiti da neko slomi njegovo. Vazno je da kazemo da je ovo neko ko itekako zna sta zeli i kako da to dobije. Ali, najlepse od svega je to sto ovan nece prastati onima koji to ne zasluzuju, niti graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Ovan je cist primer da postoje ljudi koji ce vam biti podrska cak i onda kada vam svi okrenu ledja.

Jer, onaj ko ovnu pokloni ljubav od njega moze ocekivati bas sve. Ovan uvek uzvraca onoliko koliko dobije.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2