Tarot citanje:Tajna ljubav i mogucnost brze veridbe ovom znaku!

Tarot citanje:Tajna ljubav i mogucnost brze veridbe ovom znaku!

2023-11-15 0 By Admin

Tajna ljubav i mogucnost brze veridbe, iznenadice ovog zodijaka!

 

OVAN

Niste neko kome ce tajna ljubav da odnese srce. Ipak ce vam ga pomeriti sa mesta. Ponece vas osecanja prema jednoj osobi koja ce vas docekati sa uzajamnim osecanjima. Za sada ce vasa ljubav ostati tajna ljubav.

 

BIK

Vasa ljubav  ce vas povesti u neke nove korake. Vreme je da pokazete sta cete uciniti i sta vam je u planu. Vec ste poceli da se nosite sa nekim odredjenim okolnostima. Nisu nimalo povoljne za vas, ali ste spremni da podrzite svoja osecanja. 

 

BLIZANCI

Od sada cete morati da se okrecete nekim odredjenim koracima. Nemojte se plasiti da ce posledice za vas biti nesagledive. Kakve god da budu, moracete se pokazati na visini zadatka. Od vas se ceka da postanete mnogo odlucniji i smeliji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Imate srce koje vam je puno tuge i koje vas podseca na vase propale sanse.  Imali ste ih ali se niste snasli na vreme. Zbog svoje dobrote su sada oni losiji mnogo srecniji od vas. Vasa tuga je vasa tajna, ali je vreme da okrenete list.

 

LAV

Od vas se ceka da budete odlucni i da se zna sta vam je ciniti. Od vas se ceka da budete spremni da svoju ljubav koja je tajna, obelodanite. Ono sto vam se zamera  jeste to zasto krijete koga volite.

 

DEVICA

Vasa tajna ljubav ce imati mogucnost brze veridbe. Neke takve misli ce vam se poceti motati po glavi. Mozda vase srce pozeli da ozvanici svoju iskrenu ljubav. I nadate se da bi odgovor bio samo potvrdan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2