Skorpija:Bice u stanju da vam da sve, ali i da vam sve uzme!

Skorpija:Bice u stanju da vam da sve, ali i da vam sve uzme!

2023-11-21 0 By Admin

Vazno je da kazemo da je skorpija znak koji je svestan toga koliko vredi. Nikada ne zaboravlja svoju vrednost.

 

Skorpija je neko ko ima stav. Neko ko ima divnu dusu i ume i zna da voli kao niko na svetu. Oni koji imaju tu srecu da je imaju kraj sebe  sasvim sigurno imaju i nekoga na koga mogu da se oslone. Ovo je znak koji ce reci istinu pa cak i kada zna da ce ta istina nekome mozda slomiti srce.

Vazno je da kazemo da je skorpija iskrena i pravi prijatelj, neko ko ce vas voleti svim srcem i znati da cuva vase tajne.

Skorpiji je ljubav jako vazna. Ona zapravo uziva u tome da voli i da bude voljena. Ono sto treba da znate kada je ovaj znak u pitanju jeste da nema nimalo sumnje da je ovo neko na koga mozete da se oslonite i da racunate. Skorpija je neko ko se bori za ono do cega joj je stalo i imajte na umu da je ovo znak koji bas nikada nece odustati od svojih zelja i planova.

Ljubav je emocija koja ovog zodijaka vodi kroz zivot. Ona ume da prasta, ona ume da bude andjeo cuvar i neko na koga mozete da se oslonite uvek i na svaki moguci nacin.  Moramo da naglasimo da je osoba rodjena u ovom znaku nekon ko ce biti pravi prijatelj. Neko ko ce umeti da vas voli i neko ko ce znati da cuva vase tajne. Svaka tajna koju poverite osobi rodjenoj u ovom znaku ce kod nje biti sacuvana, cenjena i postovana. Pa cak i ako se ne slaze sa vasim izborom, bice vam podrska. Skorpija  ce naci nacina da izadje iz svega kao pobednik. To je vrlo vazno da naglasimo. Njen zivot nikada nije lak ali je spremna da se bori za sve do cega joj je zapravo stalo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati skorpiju kraj sebe znaci imati osobu na koju mozete da se oslonite uvek i u svakom slucaju. No, ovo je znak koji ocekuje da joj bude uzvraceno istom merom i u svakom slucaju… Moramo da naglasimo da je ovo neko  ko moze svima oko sebe da bude podrska i prijatelj. Ali bas onoliko koliko da, ona toliko zeli i da dobije. I to je najveca moguca istina.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2