Jarac:Oprostice neoprostivo,ali izdaju i laz nikada!

Jarac:Oprostice neoprostivo,ali izdaju i laz nikada!

2023-11-27 0 By Admin

 Danas vam pricamo o jarcu. O jedinom zodijaku koji ume da prevari voljenu osobu, a da to otvoreno i prizna.

Jarac je znak zodijaka koji je bas ono sto jeste. Posten. Onaj koji se zalaze za to da usreci one koje voli i kojem su cesto na prvom mestu bas oni do kojih mu je stalo. Pa cak i po cenu toga da on sam pati i place.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je jarac neko ko je iskren i ko tacno zna sta je ono sto hoce. Ovaj znak vas nece slagati ali je isto tako jasno da vam nece preci ni preko izdaje.

Prosto je, on dobro zna da onaj ko slaze jednom ostaje i biva lazov do kraja zivota. Moramo da kazemo da je najveca istina da jarac slusa svoje srce uvek i u svakom slucaju. Zato se sa vremena na vreme i desi da prevari, ali on to nece tajiti, on to nece sakriti. Jednostavno je znak koji je spreman da bude ono sto jeste i da cini ono sto mu nalaze srce pa cak i ako to moze da ga povredi.

Vazno je da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku vrlo cesto i najbolji prijatelj kojeg mozete imati i neko na koga se uvek mozete osloniti.

Imajte na umu da je ovo znak koji je svestan toga da je zivot tezak ali koji ume i zna da se izbori za ono sto hoce i do cega mu je stalo. Sve sto ima u zivotu on je postigao svojim radom i trudom i jako je ponosan na sebe zbog toga.

Ovo je znak koji ce rado pomoci ako moze, a ako to nije slucaj onda ce se okrenuti i otici. Jer, ovo je znak koji je svestan toga koliko vredi i koji nikada ne dize ruke od onog sto naumi i do cega mu je stalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2