Ovan:Cuva ledja onima koje voli, i za njih stavlja ruke u vatru!

Ovan:Cuva ledja onima koje voli, i za njih stavlja ruke u vatru!

2023-11-29 0 By Admin

 Ovan je neko ko ume da bude najveci prijatelj u zodijaku. Niko na svetu ne ume da cuva tajne kao on, niti da voli na nacin na koji on zna i ume.

 

Ovan je prvi znak u zodijaku. Kaze se da je ovo zodijak najvece duse i nema nimalo sumnje da on to i jeste. Niko ne ume i ne zna da prasta kao  ovaj znak zodijaka.

Dace vam svoju dusu, svoje srce, svoju ljubav. Uvek ce biti tu za one koje voli. Dace im sve sto ima ali nema nimalo sumnje da ce isto tako biti spreman da im okrene ledja ukoliko ga razocaraju. Ovo je znak koji zna da prasta ali koji nikada  i nikome nece slomiti srce. Bar ne prvi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne voli svadje i izbegava ih ali ono sto moramo da kazemo jeste da on itekako zna i ume da se bori. Da istraje u onome sto hoce, a da sve sto radi, casno i posteno radi, iskreno, predano, spremno i jos mnogo toga.

Ovan za one koje voli radi i cini bas sve. Bice prijatelj i oslonac i rame za plakanje i zastitice one do kojih mu je stalo najvise na svetu. Pored njega, nikada onima koje voli nece biti osecaj usamljenosti… Jer, ovan ne okrece svoja ledja onima do kojih mu je zapravo stalo. To je vrlo vazno da kazemo.

On cini prvi korak u mnogo cemu, pa tako i u ljubavi. To je ono sto moramon reci. Kada se zaljubi dace vam sve sto ima, ali ce isto tako biti u stanju i da vam okrene ledja, i slomi vam  srce, ako vi prvo slomite njegovo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2