Ljubav u decembru:Ovim znacima se vraca bivsa ljubav do 31.12!

Ljubav u decembru:Ovim znacima se vraca bivsa ljubav do 31.12!

2023-12-01 0 By Admin

 Konacno je doslo vreme za pomirenja. Konacno je doslo vreme za ljubav, za srecu, za ostvarenje zelja!

 

  LAV

Dragi lavovi, ljubav ce vama biti na prvom mestu kada je u pitanju mesec decembar. Nema nimalo sumnje da ce ovo biti mesec kada cete doci do svog cilja. Ako sada patite zbog proslosti, imajte na umu da ce ovo biti mesec kada ce vam biti ponudjeno da sa tom osobom nastavite tamo gde ste stali. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u svemu sto sledi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, treba da znate, i vi i druga osoba treba da se zapitate gde ste to pogresili, kako bi ste ovog puta umeli da sacuvate ljubav koju imate. Ukoliko ste oboje spremni na komprimis imajte na umu da bi vasa veza i vasa ljubav mogle da traju i da je to najveca moguca istina.

Vama ce se javiti ta osoba i sve ostalo je na vama, ali ako je i vama iskreno stalo, znajte da treba da se prepustite. Da je bitno da uradite onako kako vam nalaze vase srce jer nema sumnje da ono dobro zna sta je za vas najbolje.

Ljubav postoji ali je jako vazno da oboje budete spremni da istrajete u svojim namerama i planovima jer su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da je sreca na vasoj strani. Mislite o tome, i nemoguce ce biti moguce kada ste vi u pitanju. Decembar vam donosi pomirenje sa osobom koju volite, ali na vama je da se borite za tu ljubav. Kada kazemo vama, mislimo i na vas i na drugu osobu. Samo tako ljubav moze da bude ljubav i da donese srecu. Mislite o tome ovog puta.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2