Decembarski dani: Zivot ova dva zodijaka se konacno menja iz korena!

Decembarski dani: Zivot ova dva zodijaka se konacno menja iz korena!

2023-12-02 0 By Admin

Vreme je da se konacno iz korena menja zivot bas ovog zodijaka!

RAK

Konacno je vreme da se zivot ovog zodijaka menja iz korena. Ako ste do sada cinili bas sve suprotno, sada cete ciniti bas prave  stvari. Vreme je da menajte bas sve. Da konacno progovorite o svemu onome sto ste cutali.

Vreme je da iznesete sve svoje stavove koje imate i koje ste do sada drzali za sebe. Da pustite svoj glas i njime razbijete tisinu licnoga cutanja. Da znate sta vam je ciniti i sta je ono sto  imate reci. I ono sto do sada niste pokazivali. Svoje JA!

Vreme je da se konacno i vas  zivot menja iz korena. I bilo je vreme da se iz korena promene sve vase situacije. Vi ste suvise tihi i nenametljivi. Ne trudite se da namecete svoja osecanja, niti da namecete svoja misljenja. Niste se takmicili sa drugima koji su daleko gori od vas. Vi ste znali da vredite mnogo vise, ali se niste bacali u prvi plan.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada je vreme da konacno progledate ocima. Da  se vinete u visine  gde i pripadate. Koliko zbog harizme i dobre duse, toliko zbog svojih intelektualnih vrednosti.  Vreme je da vas konacno vide svi i da budete primeceni. Da se dokazete pred svima i da vam se drugi poklone. Konacno je vreme da se postide oni koji su vas omalovazavali.

A osim toga cete se zaljubiti. Nekoga cete sresti i to ce da bude sudbinski susret. Ono sto ce oznaciti jedno novo poglavlje u vasem zivotu. I sto ce za vas biti jedno novo poglavlje zivota.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2