Jarac: Svojim strpljenjem i dobrotom ucinice vas srecnim covekom!

Jarac: Svojim strpljenjem i dobrotom ucinice vas srecnim covekom!

2023-12-03 0 By Admin

On ce vas svojim strpljenjem i dobrotom uciniti srecnim covekom!

JARAC

Ovo je zodijak koji vas moze uciniti srecnim covekom! Verujte da njegova dobrota i njegove lepe osobine vode do toga. Osim sto je jako poseban zodijak, jarac se istice po necemu sto drugi nemaju. To su njegovo ogromno strpljenje i tolerancija.

Redak ste zodijak koji je bogat plemenitim osobinama, a vodi vas vasa plemenita dusa. Vase veliko srce je prepuno  dobrote i saosecanja za druge. Vasa ogromna tolerancija i strpljenje koje danas fali skoro svakom coveku!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Skoro da se mozete pohvaliti da volite bas sve ljude. I da ih ne delite na lose i dobre, na bogate i siromasne. I ne delite ih kao drugi u danasnje vreme, na uspesne i neuspesne.

Sve ljude gledate kao sebi ravne, i vazno vam je da su solidarni. Bar vi ste takvi i ne mozete zamisliti da neko nekome zeli lose. Niste nikada ljubomorni na bilo ciji uspeh i bilo ciju srecu. Tudjem uspehu se radujete i skidate im kapu.

Umesto da neopravdano ljubomorisete, vi zelite da budete kao te osobe. Znate da im je do uspeha bio potreban rad i trud i mozda malo srece.  Umesto da budete ljubomorni, vi se trudite  da idete njihovim putem. Da cinite i ucinite cak i vise od njih i budete im ravni u svemu. Upornim trudom i postenim radom, zelite da sebi  nadjete mesto pod suncem.

I uvek ste spremni da sledite svoje prijatelje, da se druzite i da im se nadjete u nevolji. Jednom prijatelj, uvek ste prijatelj i zato vas cene i postuju.A prijatelje birate po srcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2