Rak i Riba: Nema sumnje da su ovo najrazumniji i najtolerantniji znaci!

Rak i Riba: Nema sumnje da su ovo najrazumniji i najtolerantniji znaci!

2023-12-03 0 By Admin

Nema sumnje da su ovo narazumniji i najtolerantniji znaci!

RAK

Nema sumnje da se vi razlikujete od svih. Sto se vaseg znaka zodijaka tice, nema sumnje da ste jedan od dva najrazumnija. I uz to ste jedan od dva najtolerantnija znaka koji su uvek realni i spremni da sve dovedu u red.

Vreme je da budete spremni da se okrenete boljim koracima i da ne date na sebe. Jedan ste od onih koji u svemu gledaju dobro i koji dobrotom zrace. I sve sto se treba i mora, vi pokusavate da resite dobrotom, dobrom voljom i dobrim raspolozenjem.

Nikada ni u bilo kome, niti u bilo cemu, ne vidite lose namere. Vi u svemu vidite samo ono dobro i ono najbolje. Iz svakog coveka izdvajate one najbolje osobine. U svakoj poziciji vidite samo dobar ishod na kraju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jedan ste od onih najtolerantnijih i najrazumnijih ljudi. Zaljubljive ste prirode i cesto se zaljubite, caki u pogresnu. Opet se nekako znate izvuci od losih posledica i teskih boli. Sve sto se zbiva u vasem zivotu, vi gledate sa razumevanjem. Onako razumno i sa prihvatanjem neminovnog. Nema sumnje da promene mogu da uslede. Prihvatate sve bas kao da sve mora da bude tako. Kao da je bas tako pisano i da sve morate da prihvatite bez zala i bez bola. Mozda bas u tome lezi  sva vasa posebnost i vasa dobrota. Vasa samosvest o zivotnoj filozofiji i vase nosenje zivotnih nedaca.

Mnogo ste vredni i snazni mentalno. Najbolji ste za druga i prijatelja, a naj pozeljniji za partnera jer zracite nekom posebnom lepotom. Volite srcem i predano, bez puno reci i puno obrazlozenja. Vasu ce srecu svi videti kroz osmeh srece na vasem licu. A vase suze niko i nikada jer cete se uvek hrabro nositi sa svojom tugom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2