Skorpija i Strelac:Pravim ljudima poklone raj,losim pokazu pakao!

Skorpija i Strelac:Pravim ljudima poklone raj,losim pokazu pakao!

2023-12-03 0 By Admin

  Strelac i Skorpija. Dva zodijaka sa kojim mozda ne mozete, ali i bez kojih ne mozete.

 

SKORPIJA

Vazno je da naglasimo da je ovo znak koji mnogim ljudima moze biti za primer. Zato sto je ovo neko na koga mozete da se oslonite, i da se na istu ugledate. Ona je znak koji ce vam reci istinu ma koliko da ta istina bila bolna i istina je da je prava sreca imati je kraj sebe.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je ovo znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i nadje nacina da se izbori za ono do cega mu je stalo. Skorpija je neko ko je iskren u svojim namerama i ko tacno zna sta je ono sto joj za srecu treba. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce biti spreman da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga.

Skorpija je zodijak koji retko koga zavoli, ali kada se to desi, onda ce dati sve od sebe i uciniti sve da ta osoba bude srecna. Moramo reci da je ovo znak koji tacno zna sta hoce i koji retko kada odustaje od onog sto naumi.

Skorpija zna da voli,ovo je osoba koja je pravi prijatelj, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Ali, mora se reci da skorpija zna koliko vredi i da ona hoce da kraj sebe ima one koje voli. I naravno, da se oni ponasaju prema njoj onako kako se ona ponasa prema drugima. Dace vam svoju dusu ali ce biti u stanju i da vam je uzme.

Jer, za one koji su iskreni i pravi skorpija ce uciniti da dobiju raj, da se osete kao u bajci… Ali, oni koji joj slome srce… Mogu da budu sigurni da ce im pokazati kako izgleda pakao. Sa skorpijom je jako lepo, sve dok se vi prema njoj lepo ponasate.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2