Blizanci:Sami su sebi najveci prijatelji-u zivotu se uvek uzdaju u sebe!

Blizanci:Sami su sebi najveci prijatelji-u zivotu se uvek uzdaju u sebe!

2023-12-05 0 By Admin

 Blizanci su znak koji je poseban sam po sebi. Ima dusu, stav, karakter, ima sve sto pozeli… No, ima i svesnost o situaciji. On nije sanjar, on je realista.

 

Blizanci su znak koji je spreman da se bori za ono do cega mu je stalo. Osobe rodjene u ovom znaku dobro znaju koliko vrede i to je najveca moguca istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dok vecina drugih znakova zivi tako sto od zivota ocekuje cudo, moramo da kazemo da su blizanci osobe koje se oslanjaju na sebe. Daleko od toga da osoba rodjena u ovom znaku ne veruje nikome. Ali, moramo da kazemo da je cinjenica da se u velikoj vecini slucajeva oslanja samo na sebe i na ono sto jeste.

Istina je da ima mnogo poznanika ali isto tako da je jako malo onih koje blizanci smatraju za prijatelje. Skoro da ne postoji osoba koja zna sve o ovom znaku. Cak i ako imate blizanca pored sebe tokom celog zivota, znacete ga tek onoliko koliko vam on to dopusti. Dalje moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku pravi prijatelj. Da je ovo neko ko ce cuvati vase tajne, neko ko ce biti spreman da vam pomogne, da vam se nadje, da vas razume i jos mnogo toga.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga na koga cete moci da se oslonite. Ali, onoliko koliko date osobi rodjenoj u ovom znaku, toliko cete i dobiti od nje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2