Jarac: Onaj koji nikada ne prica u prazno, vec sa reci prelazi na dela!

Jarac: Onaj koji nikada ne prica u prazno, vec sa reci prelazi na dela!

2023-12-07 0 By Admin

Onaj ste sto nikada ne prica u prazno i sto ce sa reci da predje na dela!

JARAC

Vi ste jedan od retkih zodijaka koji ne obecavaju i ne daju lazna obecanja. Vi nikada ne pricate mnogo. Ali kada pricate, vi nikada ne pricate u prazno, vec sa reci prelazite na dela. Zato ste vredni i jasno i precizno delujete uvek.

Cesto ste uvek malo tisi, za razliku od drugih zodijaka. Cesto ste tihi i cesto svojom tisinom ne dozvoljavate da vam se pridje. Delujete da sami sebe drzite po strani, bas kao da sami sebe ignorisete. Od vas se ceka da budete spremni da se malo vise stavite u prvi plan.

Mada ste jako nezni kao osoba, vi ste mentalno daleko jaci i snazniji. Od vas se ceka da se vise postarate za sebe. Cesto vise pazite na druge, nego na sebe. Od vas se  ceka da zauzmete neki svoj stav i da izrazite sta vi mislite u datom trenutku. Ne morate da se uvek slazete sa svima i sa svime sto drugi misle da je za vas dobro.

Ako niste pre, mozda ce biti pravo vreme da lupite sakom od sto. Vreme je da pokazete svoje zelje i da iznesete svoje planove. I da pocnete da sledite put svoga srca. Vi uvek sa reci prelazite na dela i cinite to i sada. Sada kada ste vi u pitanju i vasa licna korist i sreca!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Kada nesto zelite, vi se za to borite i izborite. Ako vasim prijateljima treba rame za plakanje, vi ste tu. Ako treba pomoc, vi ste tu! Uvek nekako zanemarite sebe, svoje zelje i svoje planove. I ucinite  nesto i za sebe i svoju srecu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2