Strelac i Ribe:Zivot je borba,a oni rodjeni da iz najvecih problema izadju kao pobednici!

Strelac i Ribe:Zivot je borba,a oni rodjeni da iz najvecih problema izadju kao pobednici!

2023-12-13 0 By Admin

Ako vas zanima koja su to dva znaka koja bas nikada ne odustaju… Koja se ne predaju,koja su jaka, snazna, iskrena, istrajna…. Znajte da su to strelac i riba.

 

STRELAC

Zivot je za njega nesto sto se podrazumeva kao vecita borba. Borba da bude srecan, borba da ima kraj sebe one koje voli i sve slicno tome. Vrlo je vazno da kazemo da je ovo znak na koji uvek mogu da se oslone oni koje on voli. Imati ovog zodijaka kraj sebe znaci imati osobu koja ce vam biti oslonac i podrska i rame za plakanje i jos mnogo toga. Ali, strelac je bas zato sto je takav kakav jeste, zapravo pobednik.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

On je oslonac onima koje voli, on je njihova snaga, podrska, oslonac, on je vecito tu za one do kojih mu je stalo i u to nema nimalo sumnje. Ima mnogo problema ali moramo reci da je ovo osoba koja ce vam biti klasicni primer da na svetu postoje andjeli cuvari. Kada pati neko kome je strelac prijatelj, onda ce patiti i sam strelac. On se uvek nadje onima do kojih mu je stalo, i to je najveca moguca istina. Zivot je jedan i on to zna.

Imati ga kraj sebe znaci imati osobu koja ce vam biti oslonac i voleti vas iznad svega sto je zapravo za svaku pohvalu. On je neko ko je istrajan u onome sto naumi i kada pozeli da se bori, borice se na svaki nacin. Njega retko sta na svetu zanima, ali za ono sto naumi, uvek se bori najjace sto moze ali na najposteniji nacin.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2