Zvezde su odlucile da obraduju ovog zodijaka-da mu poklone sve sto zeli i sto zasluzuje!

Zvezde su odlucile da obraduju ovog zodijaka-da mu poklone sve sto zeli i sto zasluzuje!

2023-12-27 0 By Admin

U naredna tri dana zvezde ce iznenada stati na stranu ovog zodijaka!

OVAN

Ne uzdate se mnogo u neka desavanja, niti da ce vam biti bolje. Ipak ce vam sve krenuti kako treba. Zvezde ce iznenada stati na vasu stranu. I vasa situacija se menja iz korena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pod uticajem zvezda srte zasticeni da se ne desavanju promene koje nisu dobre. Za sada vas stite i drze stvari pod kontrolom. Obratite paznju ovih dana zbog mogucih promena. Deluje da planete  zele da menjaju svoj polozaj.

 

BLIZANCI

Vec  ste na ivici nerava i sve vam ide na zivce, a ne bi trebalo. Imate dobre prilike da se ovi dani pokazu kao dobri. Zato se morate pokazati kao osoba koja ce licno uticati na svoje raspolozenje.

 

RAK

Vase srce tezi ka jednoj osobi, ali se ona ponasa kao da vas ignorise. Nesto morate menjati. Neka to bude vas pristup, ili nacin razmisljanja. Budite otvoreni, jasni i konkretni. Zvezde bi vas mogle pogledati.

 

LAV

Niste od onoh koji  se drze odredjenih stvari,apnecete ni sada. Ici cete za onim sto vas zanima. Nemojte da cutite osvojim osecanjimanego ih pokazite. Vreme je da svi znaju koga to lav obozava!

 

DEVICA

Ako pokazete vise paznje, mozete se nadati  da ce sve da se menja. Ovi dani bi mogli da donesu vece promene. Neke od njih bi vam se jako svidele. Vreme je da pokazete sta vas ceka i sta je ono sto zelite. Ne cekajte da se dese promene, vi ih priredite jednoj osobi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2