Tokom tri dana:Rakovi se raduju,Ovnovi dvoume,a ovom zodijaku sreca kuca na vrata…

Tokom tri dana:Rakovi se raduju,Ovnovi dvoume,a ovom zodijaku sreca kuca na vrata…

2024-01-06 0 By Admin

Dok se neki raduju, drugi dvoume, ovom zodijaku ce sreca pokucati na vrata!

OVAN

Tokom tri dana slede trenuci za promene.Mnogi od vas se dvoume, pa i vi necete biti izuzetak. Morate nesto da ucinite i da se resite. Ne vredi da se i dalje dvoumite kad jasno znate sta vam je ciniti. Vreme je za odluke.

 

BIK

Nadjite nacin kako da povedete vise racuna o svakom danu. Od vas se ocekuje da budete mnogo racionalniji kada su izdaci u pitanju. Ovih cete dana da imate vece izdatke koji nece pokriti vase novcane zalihe.

 

BLIZANCI

Vec ste na putu da se ostvarite u potpunosti. Mada se mnogo trudite i vasi rezultati nece biti tako losi. Zato cete moci da se radujete jer ce sreca da  bude na vasoj strani. Tokom naredna tri dana je sve moguce.

 

RAK

Vreme je da vas raduju ovi dani i vi cete se radovati  zbog njih. Dani pred vama ce da se nizati i bice dosta lepi. Povod ce biti vasa lepa osecanja, a razlog jedna nezna osoba. Zelecete njenu paznju.

 

LAV

Vase ce se nade  ostvariti i to ce vas baciti u visine. Ponece vas lepo raspolozenje i dobro drustvo. Od vas se ceka da budete onaj ko ce da vodi glavne teme. Ali i da radite i ne popustate  svoje obaveze. Tokom narednih dana promene slede.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Zelja vam je da se nadjete u drustvu osobe koja vam se dopada. Morate joj se vise prikloniti i znati sta vas vodi ka njoj. Da li su to samo osecanja zaljubljenosti ili zanos? Ili cak iskrena i nezna osecanja koja vode pravoj ljubavi?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2