Tibetanski  zivotni horoskop: Evo kome je sudjena samo tuga,a kome  prava sreca!

Tibetanski zivotni horoskop: Evo kome je sudjena samo tuga,a kome prava sreca!

2024-01-09 0 By Admin

 VAGA

Sve  u vasem   zivotu mora biti tacno i precizno. Vi ste osoba koja uvek zeli da zna na cemu je i sta je ono sto moze da ocekuje. No, stvar je u tome  sto to nije moguce.

Pocnite da se borite za svoje zelje ali svesni da ne moze uvek biti onako kako zacrtate i zamislite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 SKORPIJA

Vasa sudbina svakako da nije laka.  Osoba ste  koja je jaka ali ono sto moramo da kazemo jeste da  vas slome suze i patnja onih do kojih vam je stalo. Ljubav je ono sto vam slama srce i sve mozete da podnesete ali zabranjena ljubav je ono sto vam dusu kida…

 STRELAC

Sve  u vasem zivotu je kao jedna igra. Od velike srece do nesrece. Vi nikada ne znate na emu ste jer se  kolo srece okrece. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ste vi osoba koja je jaca nego sto misli. Uvek iz svega izadjet kao pobednik.

 

 JARAC

Znak koji uvek sve cini za ljubav i koji je veoma ponosan na sebe zbog toga.

Mozemo cak da kazemo da vas ljubav jako skupo kosta ali da nikada i ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto   zamislite.

Vas je divno imati kraj sebe.  No, kada patite to nije  ljubav, to je ponor bez dna.

 VODOLIJA

Vi ste osoba koja moze da  bude djavo i andjeo. Ponasate se prema  ljudima bas onako kako se oni ponasaju prema vama. Ukrato receno vi mozete svima da vratite istom merom.

Po zasluzi.  Jaki ste  i borac ste u  zivotu.

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je Tibetanski horoskop vas izdvojio kao osobu  koja ima  najvise emocija. Vi nikada ne odustajete od svojih namera i osoba ste koja pre svega ima divnu dusu. Emocije vas jako cesto jako skupo kostaju.

Stranice: 1 2