Lavu i Jarcu nece biti lako u narednim danima,a evo koga ceka teska odluka!

Lavu i Jarcu nece biti lako u narednim danima,a evo koga ceka teska odluka!

2024-01-12 0 By Admin

  Ova tri znaka moraju biti spremni na sve. Lav, jarac i vodolija moraju da razmisle o nekim zeljama, ali i odlukama…

 

  LAV

U narednim danima nece vam biti lako. Ono sto moramo da  kazemo jeste da ce to biti zato sto cete shvatiti gde ste pogresili. Konacno ce vam biti jasno da ste bili srecni, da ste imali nekoga ko vas je voleo svim srcem. Da ste bili voljeni, da je postojao neko kome ste bili vazni i na prvom mestu, a vama je bilo malo. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali sami ste krivi sto ste sada prazni, tuzni i usamljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Saznacete da osoba koju volite vise nije sama, ni slobodna. Da je ona konacno nasla nekoga ko ce je voleti svim srcem. No, za to ste vi krivi, jer da ste umeli da cuvate srecu koju ste imali, sada jednostavno ne bi ste bili nesrecni.

Moramo da kazemo da cete u narednim danima morati da se suocite sa svojim greskama i sa posledicama istih. To je ono sto je izvesno. Razmislite o tome i pocnite da se bavite svojim zivotom na jedan poseban nacin. Da jednostavno naucite da cuvate ono sto imate, i da kad dodje druga sansa za srecu, ne samo da je zgrabite, vec i naucite i cuvate.

 

  JARAC

Vi ste znak koji ce u narednim danima jako mnogo raditi. Istina je da ni sami ne znate sta je ono sto zelite, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da  odredite neke prioritete. Vazno je da  kazemo da dolaze dani kada vas ceka jako mnogo posla, ali ono sto je najvaznije, vi cete na kraju biti nagradjeni za svoj rad i trud. I to je ono sto je najvaznije od svega.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2