Februarska cuda tek slede:U najavi luda sreca ovim znacima!

Februarska cuda tek slede:U najavi luda sreca ovim znacima!

2024-01-23 0 By Admin

Tek slede februarska cuda i bice vezana za srecu…Za ludu srecu u najavi ovim znacima…

 

OVAN

Moguce je da slede februarska cuda, jer novi mesec samo sto nije stigao. Vreme je da se vase srce sredi i tacno znate sta oseca i sta zeli. Izadjite sreci u susret bez prigovora i pogovora. Ne gledajte kakvi su uslovi i da li ih ima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sve sto vam se desilo moglo bi da vas svrsta na kraj liste. Ipak ne smete nikoga da krivite, vec  sami sebe. Ono sto ste cinili, tek ce u narednom periodu da se odrazi na vase opste stanje i situaciju. Nece biti sjajna, osim ako vam se ne ukazu neka februarska cuda.

 

BLIZANCI

Ljubav bi vas mogla podsetiti da ste jos zivi. Inace se ne osecate bog zna kako dobro. Vasa ocekivanja ce vas povesti napred. Morate se otrgnuti i suprostaviti losim prilikama. I neka bi vas cuda nemoguca mogla da vrate na kolosek.

 

RAK

Ne desava vam se cesto da se osecate mocno, ali  hocete. Jedna lepa situacija ce uciniti februarska cuda. Za vas ce to biti nesto sto ce vas spasiti losih osecanja  i situacije u kojoj ste bili. Vreme vam je za bolje dane.

 

LAV

Niste svesni sta vas ceka ali se nadate da ce se desavati neke lepe stvari. Gajite velike nade koje vas nose u nove dane. Bas kao da vam je luda sreca u najavi, tako cete biti pozitivni. I vasa pozitivna energija je da ucini neka februarska cuda. Tek cete videti kakva!

 

DEVICA

Vec osecate neke promene u ponasanju, pa i svome raspolozenju. To vec sada nova ljubav pocinje da zivi u vasem srcu. Uskoro cete moci da  pokazete svoja najbolja osecanja. I zaista cete imati  srece u narednom periodu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2