Srecnici vikenda:Tokom subote i nedelje ovi znaci ce uzivati!

Srecnici vikenda:Tokom subote i nedelje ovi znaci ce uzivati!

2024-01-26 0 By Admin

Srecnici ovih dana ce biti znaci koje ce sreca svojim dolaskom  prijatno iznenaditi…

OVAN

Srecnici ovog vikenda su samo retki znaci, a vi cete biti jedan od njih.Ne znate za neke  bolje dane ali ce ovi dani da budu prelepi za vas. Sledi vam susret koji  ce vas vinuti u visine. U svojoj zaljubljenosti, vi cete iskreno uzivati u drustvu vase izabranice.

 

BIK

Vreme je da se orjentisete i znate sta cete dalje. Do sada ste  bili neodlucni i niste pokazivali neku ozbiljnost. Ovi dani su kao stvoreni da dobro razmislite sta vam je ciniti. I da saberete sta ste sve propustili i sta vam je dostupno kako biste mogli da nadoknadite propusteno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Jedna zamrsena situacija se konacno odmrsuje i dok traju ovi dani, resice se. Vi ste bili jako uplaseni i jako nepoverljivi.Nesto za vas nemoguce, postace vrlo moguce i ostvarljivo.Vreme je da se opet pocnete ponasati sa vise nade u bolja desavanja koja slede.

 

RAK

Srecnici su za vas uvek bili neki drugi znaci , a samo vi sebe tu niste videli. Mozda se niste  dovoljno borili za svoju srecu. Ili sreca nije dosla u vasem zeljenom obliku, a vi  ne znate da cenite sta je ono sto imate.Oko vas je, prepoznajte je!

 

LAV

Nikuda nemojte da zurite i da se  igrate  na srecu. Sa svojim zeljama ne brzajte, niti da ih pokazete, niti da pricate pred drugima.Prvo razmislite o njima i kakve su vase sanse da ih ostvarite. Jeste snazni i uporni, ali svemoguci niste!

 

DEVICA

Vreme je da budete od onih koji ce znati svoje ciljeve. Sebi ste na prvom mestu i vec je vreme da tako i bude. Od vas se ocekuje da budete  mnogo uporni i da se zuna sta vam je ciniti. Dugo ste sledili partnerov cilj, od sada samo sledite svoje sopstvene.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2